top of page

Tältä sivulta löydät yleisimmin kysyt kysymykset liittyen verkkokursseihin ja valmennuksiin sekä vastaukset niihin. Mikäli et löydä tältä sivulta kysymykseesi vastausta, olethan yhteydessä youngmsrobinson@hotmail.com.

Stay fabolous, stay Queening!

-Young MsRobinson

Pink White Modern Talk Show About Breast Cancer Flyer.png

Dating Bluprint for Queens

 • Sopiiko Dating Bluprint for Queen verkkokurssi yli 40 vuotiaalle naiselle, joka ei haaveile perheen perustamisesta?
  Kurssi sopii kaikille naisille iästä riippumatta. Taustalla tai elämäntilanteella ei ole kurssin kannalta merkitystä. Halusit minkälaisen suhdedynamiikan tahansa, kurssi on sinulle nainen, joka haluat deittailla korkealla omanarvontunnolla, saada selkeyttä siitä millaisen kumppanin haluat sekä saada tuloksia. Kurssilla syvennytään tarkasti omaan sisäiseen työhön ja tehtävät tehdään omista lähtökohdista. Täten jokainen nainen on tervetullut kurssille.
 • Voiko kurssia ostaa lahjaksi?
  Dating Blueprint for Queen kurssin voi ostaa lahjaksi. Tällöin lahjanostaja voi ostaa kurssin normaalisti verkko-ostopalvelun kautta. Toimi näin: Tehdessään ostosta, kurssin maksaja laittaa lahjan saajan sähköpostin maksutietoihin. Tällöin kurssialustalle ohjaava kirjautumislinkki menee suoraan lahjan saajalle. Ostettuaan kurssin ostaja laittaa sähköpostin osoitteeseen youngmsrobinson@hotmail.comja kertoo sähköpostissaan oman nimensä ja kurssille osallistuvan lahjansaajan nimen, jotta alustalle hyväksytään oikea osallistuja.
 • Onko kurssille osamaksu mahdollisuutta?
  Kurssille on mahdollista saada osamaksu mahdollisuus. Saadaksesi kurssin osamaksulla lähetä sähköpostia osoitteeseen youngmsrobinson@hotmail.com. Kirjoita sähköpostiin koko nimesi ja osoitetietosi sekä kerro, että haluat kurssin osamaksulla.
 • Haluaisin osallistua kurssille mutta en ehdi live sessioihin, voinko silti osallistua kurssille?
  Kaikki kurssin materiaalit ja livesessiot tallentuvat kurssialustalle ja ovat katsottavissa 31.1.2024 asti.
 • Kuinka kurssilla varmistetaan, että ryhmän sisällä olevat asiat pysyvät yksityisenä?
  Kurssialustalle päästäkseen jokainen nainen sitoutuu noudattamaan kurssia koskevan salassapitosopimuksen, jonka mukaan kaikki kurssialustalla jaettu materiaali ja informaatio on yksityistä eikä sitä ole lupa jakaa kolmansille osapuolille.
 • Minkä ikäisille Dating Blueprint for Queens on suunnattu?
  Kurssi on suunnattu yli 18-vuotiaille.
bottom of page