top of page
Pink White Modern Talk Show About Breast Cancer Flyer.png

"Kolmen viikon transformoiva deittailukurssi naisille, jotka ovat valmiita tuloksiin."

“ALIGN WITH WHAT YOU KNOW YOU DESERVE”

FFF_edited.jpg
sara.jpg

DATING BLUEPRINT FOR QUEENS

Rakas nainen,

Moni luulee rakkauselämänsä parantuvan toiveilla, haaveilla tai jatkuvan informaation keräämisellä. 

 

Totuus on, että deittailusi paranee ainoastaan kun teet konkreettisia muutoksia ja uskallat ottaa askeleen kohti parempaa.

Oletko kuunnellut kaikki podcastit, lukenut kirjoja, tehnyt muistiinpanoja, mutta deittailusi ei ole siltikään muuttunut?

Oletko kyllästynyt odottamaan, että tapaisit sen oikean?

Oletko turhautunut koska saat deittikutsuja, joista et ole kiinnostunut? 

Ehkä et saa mitään deittikutsuja vaikka koet olevasi valmis? 

Vai tuntuuko sinusta, että vedät puoleesi vääränlaisia kumppaneita?

Näihin kaikkiin ajatuksiin, turhautuneisuuteen ja paikallaan junnaamiseen löytyy vastaus:SISÄINEN TYÖ JA OMAN

 

AJATUSMAAILMAN

 

TRANSFORMAATIO.

Ehdottomasti suosittelen tätä kurssia kaikille sinkuille iästä riippumatta! Tämä kurssi on muuttanut täysin minun suhtautumisen deittailuun ja elämään ylipäätään. Naisen elämä on tarkoitus olla nautinnollista ja ihanaa ja tästä kurssista sai aivan mahtavat eväät ja mielettömästi inspiraatiota elää omannäköistä nautinnollista elämää!

Krisse 37v.

Tämä kurssi luotiin ratkaisuksi näihin kysymyksiin

Dating Blueprint for Queens on kolmen viikon transformoiva verkkokurssi sinulle nainen, joka olet valmis muutokseen deittailuelämässäsi.

Me uskomme, että voimaannuttava ja tuloksellinen deittailu tapahtuu sisäisen työn kautta, kohtaamalla omat rajoittavat uskomuksensa, selkeyttämällä standardinsa ja kasvamalla Queen- minded naiseksi.

Tämä sisäisen työn matka on kultaakin arvokkaampi.

 

​KENELLE DATING BLUEPRINT FOR QUEENS KURSSI ON SUUNNATTU?  

Dating Blueprint for Queens on kolmen viikon verkkokurssi kaikenikäisille naisille, jotka tähtäävät voimantuneeseen deittailuun, pitkäaikaiseen suhteeseen tai naimisiin ja ovat valmiita deittailemaan tällä päämäärällä. Iälläsi, historiallasi tai elämäntilaanteellasi ei ole väliä, eli verkkokurssi on avoin parikymppisistä opiskelijoista äiteihin and everything in between!  

MISTÄ KURSSILLA ON KYSE? 

Kolmen viikon verkkokurssi pidetään 8 - 26.4.2024. Kurssi koostuu valmiiksi nauhotetuista videomateriaaleista, live-sessioista Pepin ja Saran kanssa sekä kotitehtävistä, joita työstät kurssin aikana, itseäsi varten. Dating Blueprint for Queens on kokonaisvaltaisesti transformoiva valmennus, joka tarjoaa sinulle konkreettisia työkaluja deittailuusi itsevarmana naisena, itsevarmuutesi kehittämiseen sekä omanarvontuntosi kehittämiseksi.

MITEN KURSSI TOTEUTETAAN?

Tapaamme virtuaalisesti suljetussa Facebook ryhmässä, jossa joka maanantai ja keskiviikko saatte uuden videon viikon aiheesta. Videoihin on liitetty myös kotitehtäviä, jota voit työstää ennen perjantain Q&A live-sessiota ja sen jälkeen. Livessä ja viikon aikana vastaamme kysymyksiinne ja jatkamme viikon aihetta vielä syvemmin. Videot ja livet tallentuvat suljettuun Facebook ryhmään ja ovat saatavilla kurssilaisille kesäkuun 2024 loppuun asti.

MITEN VERKKOKURSSI EROAA ILMAISISTA MATERIAALEISTAMME?

Suljetulla kurssialustalla puhumme aiheista avoimemmin, syvemmin ja henkilökohtaisemmin kuin ennen, sensuroimatta itseämme, samalla teidän tarpeitanne kuullen. Suljetussa ryhmässä saatte mahdollisuuden kysyä meiltä luottamuksellisesti omia kysymyksiä. Kurssia ei julkaista julkiseen käyttöön ja kaikki ryhmässä tapahtuva interaktio on täysin luottamuksellista.

 

MITÄ KURSSIIN INVESTOINTI SISÄLTÄÄ?
Kuusi ennen julkaisematonta opetusvideota kolmen viikon ajan

Kuusi sisäiseen työhön johdattelevaa kotitehtävämateriaalia

Ohjatun meditaation omanarvontuntoon
Kolme live webinaaria Pepin ja Saran kanssa
Mahdollisuus esittää kysymyksiä Pepille ja Saralle yksityisessä ryhmässä koko kurssin ajan

Queen Community:n samanhenkisille ja samaa matkaa tekeville naisille

KÄYTYÄSI DATING BLUEPRINT FOR QUEENS KURSSIN:

Deittailet uudenlaisena itsevarmana feminiinisenä naisena

Olet luonut itsevarmemman minäkuvan ja osaat löytää itsestäsi sisäisen äänesi

Osaat luoda tätä naista kuvaavan online deittailuprofiilin and show up as HER!

Tiedät mitä etsit deittaillessa

Tiedät omat standardisi sekä osaat kommunikoida ne itsellesi ja muille

Tunnistat omat rajoittavat uskomuksesi ja olet työstänyt niitä liittyen deittailuun ja parisuhteisiin

Ymmärrät ja osaat soveltaa voimaantuneita deittailukäytäntöjä

Arvostat itseäsi naisena etkä kompromissaa itseäsi

Olet lopettanut passiivisten ja unavailable miesten jahtaamisen

Olet löytänyt samanhenkisiä naisia tueksi matkallesi

Tämä kurssi antaa avaimet deittailun aloittamiseen/parantamiseen, mutta myös tärkeitä itsetutkistelun työkaluja. Tärkeänä osana naisen elämää muutenkin eikä pelkästään deittailun näkökulmasta vaan koko elämän kannalta.

Niina, 27v

Mentorisi tällä matkalla

Dating Blueprint for Queens kurssilla sinua rakkaudella mentoroivat Peppi Robinson (@queensby_youngmsrobinson) sekä Sara Grady (@dearladiesfinland). 

Peppi ja Sara ovat suorasta ja rakkaudellisesta puheestaan tuttuja naisia, jotka transformoivat naisten deittailumentaliteettia, omanarvontuntoa sekä  mentoroivat naisia liittyen oman feminiinisyytensä löytämisessä. 

Peppi ja Sara ovat valmentaneet satoja naisia liittyen deittailuun, omanarvontuntoon sekä feminiinisyyteen niin yksilötasolla kuin ryhmässä. Valmennustemme, podcastiemme sekä palautteemme kautta olemme huomanneet naisten suurin haaste deittailussa on matala usko omaan arvoon sekä mahdollisuuksiin deittailussa. 

Olemme itse tehneet suuren omanarvontunnon ja mindsetin transformaation elämässämme investoimalla itseemme ja haluamme näyttää sinulle tien tällä matkalla.

Ihan koulutettuna ammattipedagoginakin totean, että tämä oli mainio kurssi. Kurssi oli hyvin suunniteltu ja sen rakenne oli kurssin sisältöön ja aikatauluun nähden oivallinen. Etukäteen nauhoitettua materiaalia, tehtäviä ja livejä oli juuri sopivasti niin, että ne ehti tehdä, mutta kumminkin niin tiuhaan tahtiin, että todellinen tekemisen meininki säilyi koko kurssin ajan. Olin todella ilahtunut, että oikeasti olitte hyvin läsnä ja tavoitettavissa kurssin ajan ja vastasitte kysymyksiin. Eritoten siitä tuli tunne, että olette oikeasti kiinnostuneita auttamaan ja kurssi antoi rahalle erinomaisesti vastinetta.

Eve 38v

Oletko valmis transformoimaan deittailuelämäsi?

Kurssin ostettuasi saat vahvistussähköpostin, jossa on tarkemmat ohjeet kurssialustalle liittymiseen. Kurssin kaikki materiaali on saatavilla ainoastaan kurssilaisille suljetussa Facebook ryhmässä.

 

STAY TUNED FOR FUTURE LAUNCHES!

You want more Queen?

FFF & DBFQ.png

FEMININE, FLIRTATIOUS AND FUN
& DATING BLUEPRINT FOR QUEENS
BUNDLE


 

Queens I know you've been asking for more bundle offers!

 


Nyt Dating Blueprint for Queens kurssin ostajille on ainutkertainen mahdollisuus

saada Young Ms Robinsonin kaksi huippusuosittua kurssia upeaan Bundle- kokonaisuuteena.

FFF (Feminine Flirtatious & Fun) on 4 luennon (45 min)  ja kahden Q&A session mittainen intensiivikurssi feminiinisen energian vetovoimaan, magneettisuuteen sekä "feminine seduction."

 

FFF on kurssikokonaisuus, jonka aikana osallistujat oppivat käytännön tasolla kuinka löytää itsestään feminiininen, vetovoimainen ja itsevarma nainen.

​​​​

Lue lisää Feminine Flirtatious & Fun kurssista täältä.

 

 

I WANT IT ALL !

TULOSSA PIAN TAKAISIN!

bottom of page