top of page
FFF KUVA.png

Hello you gorgeous Queen! 

Oletko koskaan miettinyt miksi jotkut naiset lumoavat kaikki ympärillä olevat ja ovat magneettisia romanttisille upeille kokemuksille?

 

Tai kenties olet huomannut, että jotkut naiset vetävät puoleensa upeaa kohtelua ja näyttävät aina säteileville omassa energiassaan.

Nämä upeat ja itsevarmat naiset ovat sinut oman feminiinisyytensä kanssa eivätkä vertaile tai kilpaile muiden naisten kanssa.

Ehkä olet huomannut, että tietyillä naisilla on parisuhteessaan rakastava, leikkisä ja polaarinen dynamiikka ja he saavat vastaanottaa upeaa kohtelua.

Kenties olet pitkään halunnut vetää puoleesi lisää romanttisia ja upeita kokemuksia tai lisätä omaa naisellista itservarmuuttasi.

Tai vastaanottaa niitä itsevarmasti, tietäen oman feminiinisyytesi arvon ja voiman.

 

​Herätessään omaan feminiiniseen energiaa, moni nainen alkaa huomaamaan eroja naisten energioiden välillä mutta ei pysty osoittamaan sormella, mistä nämä erot johtuvat.

 Totuus on, että monen naisen kehollisuudessa (embodiment) ja ajatusmaailmassa on suuria eroja, jotka heijastuvat maailmalle. Nämä erilaiset olemukset vaikuttavat sinun kokemukseesi naisena parisuhteessa sekä sinkkuna.

Tätä varten luotiin Feminine, Flirtatious & Fun intensiivikurssi

Mistä on kyse?


FFF (Feminine Flirtatious & Fun) on kahden viikon kurssi feminiinisen energian vetovoimaan, magneettisuuteen sekä "feminine seduction." Tämä kurssi on luotu palvelemaan kaikkia naisia iästä, parisuhdestatuksesta tai elämäntilanteesta riippumatta. FFF on kurssikokonaisuus, jonka aikana osallistujat oppivat käytännön tasolla kuinka löytää itsestään feminiininen, vetovoimainen ja itsevarma nainen.

Tämän lisäksi naiset oppivat omasta feminiinisestä vetovoimastaan, omista arkkityypeistään sekä vahvistavat omaa feminiinistä vetovoimaansa.


FFF on Suomen ensimmäinen kurssikokonaisuus, jossa opiskellaan feminiinsen vetovoiman valjastamista itselleen erilaisten teorioiden, tekniikoiden ja arkkityyppien kautta.

Kurssilla tulet oppimaan:

Content & Witness teoriasta- Kuinka näyttäytyä maailmalle kuin Queen ja siten saada sen mukaista kohtelua

Feminiinisen vetovoiman arkkityypeistä ja kuinka kanavoida niitä

Kuinka "show up as a Queen"

Kuinka presentoida itsensä parhaalla mahdollisella tavalla (positiointi, pukeutuminen, kehonkieli)

Käytännön tapoja kuinka löytää itsevarma, flirttaileva ja feminiini osa sinusta 

Ja paljon muuta!

 

 

Missä?

Kurssin luentomateriaalit ovat kaksi livesessiota ( 19.6. & 26.6.), opetusvideoita sekä artikkeleita. Luentovideot sekä materiaalit ovat tallennettu suljettuun Facebook ryhmään ja ovat saatavilla ainoastaan kurssilaisille.

 

Koska kurssi pidetään?

Kurssi pidetään 17-27.6.2024 verkossa. Kurssilla on torstaista kaksi live sessiota Zoomissa (19.6. & 26.6) klo 18.00. Live webinaarien materiaalit tallentuvat myös kurssin ryhmään, mikäli et pääse paikalle.

Kurssin materiaalit ovat saatavilla aina 31.8.2024 asti.

Saara 29v

Suosittelisin kurssia jos vähänkin miettii sen ostamista. Kurssi ylitti odotukset. Olen löytänyt flirttailevan energian itsestäni uudella tavalla ja deiteillä on nyt ihan erilainen jännite.

Katri 60v

Olen niin iloinen kun olen löytänyt sinun oppisi, juuri oikeaan saumaan. Tajusin että minun sisälläni oleva queen on ollut hieman kateissa mutta nyt kyllä löytyi! Olet niin pro ja myös hulvattoman hauska-asiat jää hyvin mieleen.
Kiitos tästä kurssista!

Elina 34v

Minulle erityisen tärkeä oivallus oli se, että minun ei naisena tarvitse täyttää hiljaisia hetkiä vaan voin antaa miehelle tilanteen haltuun. Olen tottunut pitämään keskustelua yllä tilanteessa kuin tilanteessa, joten tätä hiljentymistä ja tilan antamista haluan harjoitella. Minulle herkullisin ja parasta oppia tarjoava aihealue (jota eniten odotinkin kurssilta) oli Body laguage, positioning and Tips/Tricks.

Are you in for some feminine, flirtatious and fun magic, Queen?

Kurssin ostettuasi saat vahvistussähköpostin sekä erillisen sähköpostin, jonka kautta  pääset liittymään kurssialustalle. Huomaathan, että kurssialustalle hyväksytään 16.6.2024 mennessä.  Kurssin kaikki materiaali on saatavilla ainoastaan kurssilaisille.

bottom of page