top of page

Teidän palautteita

Lue asiakkaideni ja kuuntelijoideni kokemuksia, siitä kuinka valmennukseni ja sisältöni on transformoinut heidän elämäänsä, omanarvontuntoaan ja ihmissuhteitaan.

"Kiitos hienosta työstä ja lempeästä asenteesta kovienkin aiheiden äärellä."

Untitled design_edited.jpg

Arvostan sun sanomaa ja olen jotenkin sun kertomasta aistinut että sulla on ollut hyvä, turvallinen isäsuhde. Ihailen sun viisautta jo noin nuorena ymmärtää asiat. Olen sitä mieltä, että paljon alistumis, miellyttämis, hyväksitulemis asenne tulee lapsuudesta ja se vaikuttaa usein alitajuisesti meidän parinvalintaan. Tähän olen mm. herännyt sinua kuuntelemalla.

-Nainen 52v

Untitled design_edited.jpg

Kaikki podcast jaksot – kuten muukin sisältö – on täyttä timanttia, jossa tiivistetään laajat ja syvälliset aihealueet helposti ymmärrettäviksi.  Olen niin kiitollinen kaikista opeista, ja huomaan kuinka elämänlaatuni on lyhyessä ajassa parantunut! En enää yritä suorittaa liikaa, vaan nautin elämästäni uudella tavalla. Olen lisäksi käyttänyt Queen Consulting palveluja, jonka ansiosta sain mietityttäneeseen kysymykseen kattavan ja käytännönläheisen vastauksen. Suosittelen hyödyntämään palveluja matalalla kynnyksellä: näitä asioita ei tarvitse miettiä yksin!

-Nainen 25v

Untitled design_edited.jpg

"Olen ollut klassinen esimerkki maskuliinienergiassaan pysyvästä uranaisesta, jolla on korkea kontrollintarve sekä heikko omanarvontunto, joka on vahvasti sidoksissa suorittamiseen. Young MsRobinsonin podcast ja Queen Consulting ovat ravistelleet maailmankuvaani ja toimineet  struktuurina matkalla uudeksi, feminiiniseksi ja upeaksi versioksi itsestäni. Valmennuksessa olemme työstäneet feminiinienergian löytämistä, vahvistamista ja siihen virittäytymistä. Olen saanut valtavasti tukea oman omanarvontuntoni vahvistamiseen niin keskustelujen, kuin myös annettujen harjoitusten kautta. Välillä ollaan naurettu vedet silmissä ja välillä mennään kunnolla epämukavuusalueelle - ja siellähän se kasvu tapahtuu! Voin suositella valmennusta koko sydämestäni kaikille, erityisesti niille maskuliinienergiassaan velloville uratykeille, jotka kaipaavat pehmeämpää ja feminiinisempää versiota itsestään <3  

  Nainen, 29v."

Untitled design_edited.jpg

Young Ms Robinson on auttanut täysin uudistamaan mun standardit ja pitämään niistä kiinni ja oon alkanu vetämään puoleeni upeita miehiä! Oon oppinut olemaan vastaanottavassa asemassa, enkä koe enää häpeää kun kumppani haluaa tarjota asioita mulle, vaan siitä on jo tullut mulle normi. Nykyään minia viedään treffeille upeisiin luksuskohteisiin! I’m loving my life! Thank you!

-Nainen 26v

Untitled design_edited.jpg

Minusta tuntuu, että kiitos sun yksilövalmennuksen ja muun sisällön takia olen löytänyt unelmieni kumppani. Hän on mm. ostanut meille lentoliput ja reissun josta olen pitkään haaveillut. Tämän lisäski on muillakin aspekteilla upea kumppani. Jos en olisi tullut sun valmennettavaksi, en olisi ollut valmis vastaanottamaan miestäni vastaan. Olisin ollut luultavasti hamaan tappiin asti vihainen ja väärien miesten äärellä ja miettint mikä mättää. Nyt elän unelmaani<3 Musta tuntuu, että secrect sauce on mun esiin nostettu feminiinisyys. Kiitos kiitos kiitos!!

-Nainen 26v

Untitled design_edited.jpg

Minun elämä on suurinpiirtein pyörähtänyt ympäri sen jälkeen kun olen kuunnellut ja tutustunut sisältöön mitä tarjoat meille naisille. Olen ymmärtänyt että olen ollut väärien miesten kanssa parisuhteissa: minun keho ja mieli on sitä yrittänyt viestittää, mutten ole uskonut ennenkuin olen ollut aivan loppu. Olet sanoittanut sen mitä en tietoisesti ole itse ymmärtänyt. Haluan olla ja elää feminiinienergiassa, vain siten voin hyvin. Ja sitä kohti mennään ja opetellaan joka päivä. Kiitos kun olet sillä matkalla apuna ja tukena. You are a diamond!

Untitled design_edited.jpg

Olen oppinut uutta, opetukset ovat saaneet ajatuksia liikkeelle. Olen edelleen murrosvaiheessa, mutta jo paremmalla puolella. Näihin teemoihin liittyvä sisäinen työ on tosi henkilökohtaista, ja arvostan erityisesti tyyliäsi käsitellä näitä aiheita syyllistämättä naisia. Iso arvostus myös siitä, että pidät suomi-kontekstin esillä keskeisesti: se lienee kaikista hyödyllisintä ja helpoiten käsitettävää suomalaisille naisille. Kiitos hienosta työstä ja lempeästä asenteesta kovienkin aiheiden äärellä.

-Nainen 46v

Untitled design_edited.jpg

Omanarvontuntoni on ollut heikko ja olen yrittänyt todistella arvoani muille (varsinkin kumppaneille) suorittamisen kautta, esim. suunnittelemalla kaiken, hoitamalla kotityöt, opiskelemalla korkeamman tutkinnon, järjestämällä matkoja, ostamalla lahjoja jne. On ollut suoranainen helpotus ymmärtää sisältösi kautta, että minun ei tarvitse enää toimia näin, voin valita toisin, voin valita uskoa, että vähempikin riittää. Olen myös ymmärtänyt, mitä minun täytyy tehdä, jotta voin rakentaa terveen suhteen ensin itseni ja vasta sitten jonkun toisen kanssa.

-Nainen 33v

Untitled design_edited.jpg

Sisältösi ansiosta muistan nykyään hemmotella itseäni ja pysähtyä itseni äärelle useammin. Jos mieli on maassa, kysyn itseltäni, olenko muistanut kohdella itseäni parhaalla mahdollisella tavalla. Mindblowing on ollut ajatus, että omanarvontuntoon vaikuttaa suuresti se, miten kohtelee itseä on daily basis, silloin kun kukaan ei ole näkemässä. Olen parisuhteessa, ja koen, että siihenkin saa hyvinvointia ja sopivaa jännitettä feminiinistä energiaa ja dynamiikkaa lisäämällä.

-Nainen 32v

bottom of page